A kisugárzás, ami a fedett testrészedből fakad

A szépség és a kisugárzás

Sokszor látunk gyönyörű arcú nőket; csinos, ápolt külsőt; tökéletes testet és mégsem látszik a  kisugárzás. Valami hiányzik! Vajon miért van ez?!

Mert nem csak a külső számít, nem attól leszel kisugárzó, hogy a látható, fedetlen testrészeid szinte tökéletesek.

A féltve őrzött változás, amiről csak Te tudsz

A hibátlan alak, a plasztikázott arc, a feltöltött ráncok mellett vannak még olyan korral járó elváltozások, amelyek megkeseríthetik az életed és nem tudsz kisugárzó tekintettel nézni a párodra, a körülötted lévő emberekre. Legbelül tudod azt, hogy bizony a szülés nyomott hagyott alegintimebb területeden, hogy egy orgazmus esetén akaratlanul be-becsurran egy-két vizeletcsepp, hogy a szülések után már nem érez úgy a párod, mint azelőtt, hogy rettegsz attól mikor fog újra furcsa hangokat kiadni hüvelyed a legszenvedélyesebben eltöltött pillanatok közepette, vagy éppen mikor fog kicsúszni az extra nagy méretű tampon, kiránduláson meddig bírja az inkontinencia betét, vagy a színházban meglátszik-e majd a vizelet az ülésen…és még hosszasan sorolhatnám. És a bugyi fedte látható elváltozást meg sem említem. Hiába a látható területeken való látványos beavatkozás, ettől még nem tudod magad felhőtlenül boldognak érezni magad, ami bizony a tekinteteden meglátszik!

Fotó: edna.bg

Fotó: edna.bg

A különböző nőgyógyászati lézeres beavatkozásoknak köszönhetően 2-3 nappal a kezelést követően újra felhőtlenül élvezheted az együttléteket és akár ülőfürdőbe is mehetsz. Immár azzal a kisugárzással, amit az arcodon végzett beavatkozások nem tudtak teljes mértékben visszaadni.

Hogy hogyan válassz nőgyógyászati rendelőt, ahol elvégeztetnéd a kezelést sem egy egyszerű dolog. Hiszen nem mindegy, hogy egy klinikai tanulmányokkal, hosszú éveken át fejlesztett orvostechnikai lézerrel, amelyet világszerte használnak sok tízezer páciens nagy örömére eredményesen, vagy egy jól marketingelt, szakmai múlttal, tanulmányokkal nem rendelkező készülékkel.

Kellemes böngészést kívánok a Nőgyógyászati rendelőink között, akiknek a szakmai tanulmányok ugyanolyan fontos, mint az eredményes kezelés és elégedett páciens!

Szép napot, www.intimlezer.hu