ÚJ! RenovaLase® a hüvelyszárazság ellen

Egy nő életében sokszor alakulnak ki hormoningadozások, ilyen pl. a terhesség, a szoptatás, a menstruációs ciklus, vagy a változókor. Mindez hatással van a hüvelyhámra, mely állapotát a nemi hormonok befolyásolják, és szöveti eltérései eredményezik a hüvelyszárazságot. Hiába szeretnénk kellemesen eltöltött együttléteket életünk párjával, a nem megfelelő nedvesedés miatt csökken a hüvelycsatorna síkossága, ezért a nemi aktus -bármennyire is szeretné, azt- fájdalommal jár, melyet gyakran pici hámsérülés kísér és egy idő után állandósul az égő, viszkető érzés. Emellett egyre gyakoribbá válhatnak a nem kívánt fertőzések, hiszen a sérült, száraz hüvelyfalon könnyedén jutnak be a különböző kórokozók. Gyakran még a tampon felhelyezése és eltávolítása is fájdalmas.

gynecology-icon-540x280

A RenovaLase® egy egyedi, szabadalmaztatott, ezen kívül nem-sebészeti, minimálisan invazív, fototermikus Er:YAG lézerterápia; indikációja a hüvelyszárazság, melyet a hüvelyhám optimális szerkezetének elvesztése eredményez. Változókorban az alacsonyabb ösztrogén hormon szint mellett a nemi szervek csökkent vérellátása súlyosbítja a panaszokat. A hüvelyhám elvékonyodásával a hüvelyfal érzékenyebbé válik, veszít a rugalmasságából, szárazabbá válik, amivel a fertőzésekre vonatkozó hajlam fokozódik.

A kezelésről bővebb információ eléréséért KATTINTSON IDE!

Mennyire számít a készülék?

Eredetit, vagy mégse?!

Bár nagyon sokszor nem számít a márka, a brand, mégis hajlamosak vagyunk a többszörösét kifizetni valaminek csak azért a fránya márkanévért, ami az illető ruhadarabon, cipőn, táskán jelzi, hogy ez bizony egy márkás darab. Pedig olyan mindegy például egy farmernál, hogy a húszezer forintosat, vagy a háromezerért vásároltat koptatod-e ki a térdénél órák hosszat legózva a gyermekeddel.

Fotona, a nőgyógyászati lézer nagykövete

Amennyire vannak dolgok, ahol nem számít a márkanév, annyira számít orvostechnikai berendezésnél. Nézzük meg, hogy miért!

Az, hogy valamit kifejlesztenek még nem elég ahhoz, hogy kezeljenek is vele, legyen az egy molekula, berendezés, eljárás. Hosszú éveken át klinikai tanulmányokat, fejlesztéseket folytatnak ahhoz, hogy megfelelően eredményes, biztonságos és hatásos legyen az illető találmány. Rengeteg kutatás, fejlesztés, tanulmány áll mindig az a gyártó mögött, aki világszerte elsőként mutat be egy újabb technológiát, módszert.

fotona-keszulek

A többiek csak koppintják, vagy licenszszel, vagy anélkül. Sokszor hallani például olyanról, hogy egy-egy módszer nem is olyan hatékony, mint ahogy hirdetik. Ezért nem szabad bedőlni a gyönyörű weboldalaknak, hirdetéseknek, kedvezményes áraknak. Érdemes utána nézni, hogy mi is az a csodaszer, csodatechnológia amivel kezelnek. Mert van aki a csili-vili weboldalra költ aprópénzt, van aki évekig az évek hosszú során át tartó klinikai tanulmányokra, technológiára, szabadalomra, hogy eredményes legyen a kezelés.
Szerencsére Magyarországon a nőgyógyászok legtöbbje nem kockáztatja meg, hogy egy kutatás, fejlesztés nélküli múlttal kockáztassa meg a páciense biztonságát, a kezelés eredményességét, a saját hírnevét.

Az elmúlt több mint 15 évben a Fotona élvonalban van a nőgyógyászati kutatások tekintetében, a forradalmi, minimálisan invazív nőgyógyászati kezelések fejlesztésében, amely a leghatékonyabb, csodás Er:YAG  lézer hullámhosszon alapszik. A széleskörű kutatásnak és fejlesztésnek a kiemelkedő eredménye a FotonaSmooth platform, az érintés nélküli, non-invazív nőgyógyászati lézer, mely egyedülálló egyszerű használata, biztonságossága és hatásossága páratlan kezelési eredményeket biztosít.

Fotona lézerberendezéssel kezelő nőgyógyászati rendelők:

Gondolom Te sem lövetnéd magad szitává pont ott!

Nőgyógyászati rendelőinkben szeretettel várnak INGYENES tájékoztatóra!

További szép napot, www.intimlezer.hu

A kisugárzás, ami a fedett testrészedből fakad

A szépség és a kisugárzás

Sokszor látunk gyönyörű arcú nőket; csinos, ápolt külsőt; tökéletes testet és mégsem látszik a  kisugárzás. Valami hiányzik! Vajon miért van ez?!

Mert nem csak a külső számít, nem attól leszel kisugárzó, hogy a látható, fedetlen testrészeid szinte tökéletesek.

A féltve őrzött változás, amiről csak Te tudsz

A hibátlan alak, a plasztikázott arc, a feltöltött ráncok mellett vannak még olyan korral járó elváltozások, amelyek megkeseríthetik az életed és nem tudsz kisugárzó tekintettel nézni a párodra, a körülötted lévő emberekre. Legbelül tudod azt, hogy bizony a szülés nyomott hagyott alegintimebb területeden, hogy egy orgazmus esetén akaratlanul be-becsurran egy-két vizeletcsepp, hogy a szülések után már nem érez úgy a párod, mint azelőtt, hogy rettegsz attól mikor fog újra furcsa hangokat kiadni hüvelyed a legszenvedélyesebben eltöltött pillanatok közepette, vagy éppen mikor fog kicsúszni az extra nagy méretű tampon, kiránduláson meddig bírja az inkontinencia betét, vagy a színházban meglátszik-e majd a vizelet az ülésen…és még hosszasan sorolhatnám. És a bugyi fedte látható elváltozást meg sem említem. Hiába a látható területeken való látványos beavatkozás, ettől még nem tudod magad felhőtlenül boldognak érezni magad, ami bizony a tekinteteden meglátszik!

Fotó: edna.bg

Fotó: edna.bg

A különböző nőgyógyászati lézeres beavatkozásoknak köszönhetően 2-3 nappal a kezelést követően újra felhőtlenül élvezheted az együttléteket és akár ülőfürdőbe is mehetsz. Immár azzal a kisugárzással, amit az arcodon végzett beavatkozások nem tudtak teljes mértékben visszaadni.

Hogy hogyan válassz nőgyógyászati rendelőt, ahol elvégeztetnéd a kezelést sem egy egyszerű dolog. Hiszen nem mindegy, hogy egy klinikai tanulmányokkal, hosszú éveken át fejlesztett orvostechnikai lézerrel, amelyet világszerte használnak sok tízezer páciens nagy örömére eredményesen, vagy egy jól marketingelt, szakmai múlttal, tanulmányokkal nem rendelkező készülékkel.

Kellemes böngészést kívánok a Nőgyógyászati rendelőink között, akiknek a szakmai tanulmányok ugyanolyan fontos, mint az eredményes kezelés és elégedett páciens!

Szép napot, www.intimlezer.hu