Fotona, a piacvezető intimlézer

Megérkezett Magyarországra a Fotona cég piacvezető, szabadalmaztatott, innovatív lézer-alkalmazása, melynek segítségével mindössze két kezelés elegendő ahhoz, hogy a hölgyek megfiatalodjanak intim területeiken!

Nincs olyan testrészünk, melyet az idő múlása ne érintene. Nem akarunk megbarátkozni a ráncainkkal, ezért a kozmetikai ipar újdonságait hívjuk segítségül. Nem akarunk megbarátkozni az évek alatt sunyin felkúszó kilóinkkal, ezért egyre többet mozgunk és tudatosabb étkezési szokásokat követünk. Van azonban egy olyan testrészünk, melyen az idő múlása ugyanúgy nyomot hagy, eddig azonban nem tehettünk ellene. Az intim területek öregedését eddig csak sebészeti eljárással tudták kezelni, azonban a Fotona Intimlézer segítségével végzett hüvelyfiatalítással, anélkül, hogy műtétre lenne szükség, már két kezeléssel elérhető a teljesértékű szexuális élet, magabiztos, felszabadult lelkiállapot.

A szülést követően, illetve az évek előrehaladtával a hüvely optimális szerkezetét elveszítjük. A vagina veszít rugalmasságából, a hüvely kitágul, mely bizony vizeletvisszatartási problémát is okozhat. Amellett, hogy egy aktívan élő nő számára ennek a helyzetnek az elfogadása nem lehet opció, a teljes szexuális élet megélése is elérhetetlenné válik. Mi befolyásolhatja még önbecsülésünket? Amikor kisajak kötőszövetes tartalma csökken, méretét is nagyobbként észleljük magukon, emellett a külső nemi szervünk színe is válthat sötétebbre, ahogy éveink száma nő. Zavarba ejtő? Egy olyan téma, amiről még barátnőnkkel sem szívesen beszélünk, párunk előtt pedig hiába is titkolnánk?

Korábban csak a körülményesebb műtéti eljárás jelenthetett megoldást, azonban a Fotona Intimlézerrel a legfelvilágosultabb nőgyógyászok minden egyéb kellemetlenség nélkül javasolhatnak megoldást ennek az új, szabadalmaztatott lézertechnológiának köszönhetően.

További részletek