Működési elv

A forradalmian új eljárás során az Er:YAG lézernyaláb alkalmazása segíti a kezelés hatékonyságát. Ezek során olyan energiát közvetít a lézer, amely a kötőszövetben a rugalmasságért felelős kollagén rostokat kíméletesen felmelegíti. A kollagén rostok az újraépülés után 20-30%-kal megrövidülnek. Úgy 3-4 hónap alatt a kollagén rostok száma megsokszorozódik, ami tartós rugalmasságot ad a megrövidült, feszesebb kötőszöveti elemeknek. A kezelt területeken lejátszódó folyamatot ezért visszafiatalodásnak nevezzük , mivel nemcsak a tünetet kezeli , hanem a panaszokat kiváltó okot szünteti meg. A kötőszövetek 10-15 évvel való visszafiatalodását érjük el ennek a csúcstechnológiának köszönhetően.

Az eddig ismert szemészeti, fogászati és egyéb lézer kezelőfejek után a Fotona elsőként mutatta be világszerte a nőgyógyászatban használatos 90° és 360°-ban kezelő csúcstechnológiát, mellyel precízen, az okot kiváltó szöveti réteget célozza meg.

laser1

kollagén

A kezeléseket a világ egyik legjobb orvosi lézereit gyártó Fotona cég FotonaSmoothXSTM orvostechnikai lézerberendezés segítségével végezzük A 2940 nm hullámhosszon működő Er:YAG non-ablatív lézersugara a szabadalmaztatott „SMOOTH” mód technológiával termikus hatással bír a hüvelycsatorna szövetére. Ezáltal stimulálja a kollagén újrarendeződést és az új kollagénszintézist.

 

fotonasmooth_xs_21616245_portrait_of_an_artistic_woman_0001

A kezelésekről bővebb információ: http://intimlezer.hu/kezelesek/

A kezelések elérhetőségei itt találhatóak: http://intimlezer.hu/rendelok/