Gyakori kérdések

Mennyi szabadsággal kell számoljak, ha ezt a beavatkozást választom?

Semennyivel. A kezelés 15 perces, metszésmentes, fájdalommentes, vérzésmentes és varrásmentes. Miután nincs szükség altatásra, a beavatkozást megelőző, vagy azt követő további kezelésre, a páciensek csak besétálnak a rendelőbe, majd a kezelést követően azonnal visszatérhetnek hétköznapi életükbe.

Nyaralni készülök a következő hónapban. Akkor most inkább ne tervezzek strandolós programot?

Nyugodtan tervezzen strandolós programot. A kezelés után 5-7 nappal szabadon mehet akár vízpartra, sőt a vízbe is.

Mennyi ideig nem ajánlott a szex a beavatkozás után?

Általában 3 nap után, de legfeljebb egy hét után már ismét zavartalanul élvezhető az együttlét. Amelynek a minősége természetesen sokkal jobb lesz a beavatkozás után. A párja el lesz ragadtatva!

Kicsit félek a plasztikai műtétektől, úgy általában az orvosi beavatkozásoktól. Ez nagyon kellemetlen lesz? 

Nem lesz kellemetlenebb, mint egy átlagos nőgyógyászati szűrővizsgálat, amelyre az egészsége érdekében amúgy is évente elmegy, ugye? Mindössze 15 percig tart, teljesen fájdalommentes a beavatkozás, nincs vérzés, nincs varrás, nincs metszés. A kezelést a Fotona lézer különleges hullámhossza teszi teljesen hétköznapivá.

Nehezen szánom rá magamat egy hosszú kezeléssorozatra.

Akkor ez az Ön számára az ideális megoldás! Más hasonló kezelésekkel szemben nálunk nem kell több ismétlés, mindössze két alkalom, két kezelés elegendő lesz az Ön problémájának megoldására.

Hogy tervezzek? Mennyi idő telik majd el két kezelés között? 

Orvosával egyeztetve fogják kiválasztani a következő kezelés időpontját, ez lehet egyénenként másképp ideális, de általában 2-4 hét telik el a két beavatkozás között.

Hol tudok bővebb információt kapni, esetleg időpontot kérni? 

A kezelések elérhetőségéről bővebb információt itt tud kérni:  http://intimlezer.hu/rendelok/. Orvosaink várják a jelentkezését!

627320_3