IncontiLase™

Az IncontiLaseTM egy egyedi, szabadalmaztatott, non-invazív Er:YAG lézer terápiás eljárás enyhe és közepes stressz inkontinencia kezelésére.

Ön is inkontinenciával küzd? Nem tud miatta elutazni?
Ciki a pelenka a bikiniben?

Oldja meg problémáját még a nyaralása előtt! Mert van rá hatékony megoldás!

Két lézeres kezelés, mely gyors; metszés-, fájdalom-, vérzés- és varrásmentes.

Ráadásul pár nappal a kezelést követően szabadon mehet akár vízpartra, sőt a vízbe is, ezen kívül ismét zavartalanul élvezhetők az együttlétek.

Nőgyógyászati rendelőinkben szeretettel várják ingyenes tájékoztatásra!

Az IncontiLaseTM egy egyedi, szabadalmaztatott, non-invazív ErYAG lézer terápiás eljárás enyhe és közepes stressz inkontinencia kezelésére.

Az IncontiLaseTM kezelés javallata enyhe és középsúlyos kevert és stressz inkontinencia. Az előzetes klinikai tanulmányok igazolják, hogy a kezelés hatásos, könnyedén elvégezhető és biztonságos eljárás.

Hogyan működik az IncontiLaseTM?

A Fotona 2940 nm hullámhosszon működő Er:YAG non-ablatív lézersugara a szabadalmaztatott „SMOOTH” mód technológiával termikus hatással bír a hüvelycsatorna szövetére. Ezáltal stimulálja a kollagén újrarendeződést és az új kollagén szintézisét a vestibula és a húgycsőnyílás, valamint az elülső hüvelyfal területén.

A nekollagenézis a hüvelymukóza rétegének és az endopelvic fascia feszesítését idézi elő, ezáltal a kollagénrostok újraképződése megerősíti, alátámasztja a hólyagalapot, ezzel az Ön normál kontinencia funkciói visszatérnek.

Az IncontiLaseTM egyedülálló előnye az Ön számára

A legkiemelkedőbb előnye a kezelésnek az, hogy metszés- és gyakorlatilag fájdalommentes, emellett abláció, vágás, vérzés és varrat nélküli eljárás. A gyógyulási idő rendkívül rövid, mely időszakban nincs szükség fájdalomcsillapításra és antibiotikumos kezelésre.

Általában két kezelés ajánlott az enyhe és középsúlyos stressz inkontinencia csökkentésére. Nincs különös műtéti előkészület, vagy műtétet követő utógondozás. Ezért Ön azonnal folytathatja a mindennapi tevékenységét.

Klinikai tanulmányok bizonyítják, hogy az IncontiLaseTM kezelés hatásos, biztonságos és kényelmes kezelési opció enyhe és közepes stressz inkontinenciában szenvedő páciensek tüneteinek enyhítésére.

A Fotona világújdonsága páratlan klinikai sikerrel

A klinikai tanulmányok tudományos eredményei kiváló eredményekről számolnak be enyhe és középsúlyos stressz inkontinencia kezelés tekintetében.

  • a páciensek csaknem 70%-a teljesen tünetmentes 120 nap elteltével
  • 120 nappal a kezelést követően a páciensek 94%-a számolt be jelentős javulásról és 68%-ának szűnt meg teljesen a vizeletvesztése
  • minden stressz inkontinencia mérési paraméter javulása
  • mellékhatással nem találkoztak egyetlen tanulmány során sem

A kezelések elérhetőségéről bővebb információ: http://intimlezer.hu/rendelok/