IntimaLase®

Hüvelytágasság? Méhsüllyedés? Kisajak petyhüdtség?
Vége a diszkomfort érzetnek! Mert van rá hatékony megoldás!

Két alkalomból álló lézeres kezelés, mely gyors; metszés-, fájdalom-, vérzés- és varrásmentes!

A hüvely mérete mindenkinél változó, azonban a kor előrehaladtával, a szüléssel, a hormonváltozásokkal teljesen természetes módon hüvelymegereszkedés, méhsüllyedés, hüvelytágasság lép fel nagyon gyakran. Szülés után átlagosan hat hónap szükséges ahhoz, hogy a dolgok visszarendeződjenek. Azonban a többszöri szülés eredményeként kétségtelen, hogy sokszor vissza nem fordítható a változás. Ezen kívül a harmincas éveit taposó, először szülő hölgyek szervezete már nem tud úgy regenerálódni, mint egy húszon éves szervezet.

Az IntimaLase® egy egyedi, szabadalmaztatott, ezen kívül nem-sebészeti, minimálisan invazív, fototermikus hüvelyszűkítő Er:YAG lézerterápia; indikációja a hüvelyi relaxációs szindróma, melyet a hüvely optimális szerkezetének elvesztése eredményez. Ez az állapot általában szülést követően, illetve az évek előrehaladtával jelentkezik.

Hogyan működik az IntimaLase®

A kezeléseket a világ egyik legjobb orvosi lézereit gyártó Fotona cég FotonaSmooth® modellje segítségével végezzük. A 2940 nm hullámhosszon működő Er:YAG non-ablatív lézersugara a szabadalmaztatott „SMOOTH” mód technológiával termikus hatással bír a hüvelycsatorna szövetére. Ezáltal stimulálja a kollagén újrarendeződést és az új kollagénszintézist a hüvelyi mukóza szövetben és a kollagén dús medencei fasciában.

A kollagén rostok újrarendeződése és neogenezise a hüvelyfal vastagságát és rugalmasságát növeli, ezáltal okozza a hüvely visszafiatalodását.

Az IntimaLase® egyedülálló előnye az Ön számára:

A non-ablatív, minimálisan invazív Er:YAG IntimaLase® kezelés biztonságosabb, gyorsabb és páciensbarát megoldás, mellyel elkerülhetők a hagyományos sebészeti eljárásokkal járó nemkívánatos komplikációk.

A klinikai tanulmányok szűkebb hüvelycsatornáról, nagyobb szexuális élményekről és a páciens szignifikáns életminőségbeli javulásáról számolnak be.

Általában két kezelés ajánlott. Nincs különös műtéti előkészület vagy műtétet követő utógondozás. Ezért Ön azonnal folytathatja a mindennapi tevékenységét.

A Fotona világújdonsága páratlan klinikai sikerrel

A legutóbbi tudományos eredmények egyértelműen kimutatták a hüvelyszűkítő hatást és a megnövekedett szexuális kielégíthetőséget.

  • a páciensek 97%-a értékelte a hüvelyszűkítés hatását határozottan pozitívnak az IntimaLase®kezelést követően
  • a kezelést követően a hüvelycsatorna átlagosan 17%-kal lett szűkebb
  • Az örömérzet átlagosan 58%-al erősödött, száma 14%-al több lett

A klinikai eredmények alapján a gyors és egyszerűen elvégezhető IntimaLase® kezelés egy hatásos, non-invazív eljárás, mellyel elkerülhetők a nemkívánatos mellékhatások és kontraindikációk.

A lézeres kezeléssel visszaadjuk az Ön teljes értékű, elsöprő energiákat felszabadító szexuális életét és a vele járó megnövekedett önbecsülését.

Legyen újra NŐ!

Ráadásul pár nappal a kezelést követően szabadon mehet akár vízpartra, sőt a vízbe is, ezen kívül ismét zavartalanul élvezhetők az együttlétek.

Nőgyógyászati rendelőinkbe szeretettel várják ingyenes tájékoztatásra!

A kezelések elérhetőségéről bővebb információ: http://intimlezer.hu/rendelok/