Mennyire számít a készülék?

Eredetit, vagy mégse?!

Bár nagyon sokszor nem számít a márka, a brand, mégis hajlamosak vagyunk a többszörösét kifizetni valaminek csak azért a fránya márkanévért, ami az illető ruhadarabon, cipőn, táskán jelzi, hogy ez bizony egy márkás darab. Pedig olyan mindegy például egy farmernál, hogy a húszezer forintosat, vagy a háromezerért vásároltat koptatod-e ki a térdénél órák hosszat legózva a gyermekeddel.

Fotona, a nőgyógyászati lézer nagykövete

Amennyire vannak dolgok, ahol nem számít a márkanév, annyira számít orvostechnikai berendezésnél. Nézzük meg, hogy miért!

Az, hogy valamit kifejlesztenek még nem elég ahhoz, hogy kezeljenek is vele, legyen az egy molekula, berendezés, eljárás. Hosszú éveken át klinikai tanulmányokat, fejlesztéseket folytatnak ahhoz, hogy megfelelően eredményes, biztonságos és hatásos legyen az illető találmány. Rengeteg kutatás, fejlesztés, tanulmány áll mindig az a gyártó mögött, aki világszerte elsőként mutat be egy újabb technológiát, módszert.

fotona-keszulek

A többiek csak koppintják, vagy licenszszel, vagy anélkül. Sokszor hallani például olyanról, hogy egy-egy módszer nem is olyan hatékony, mint ahogy hirdetik. Ezért nem szabad bedőlni a gyönyörű weboldalaknak, hirdetéseknek, kedvezményes áraknak. Érdemes utána nézni, hogy mi is az a csodaszer, csodatechnológia amivel kezelnek. Mert van aki a csili-vili weboldalra költ aprópénzt, van aki évekig az évek hosszú során át tartó klinikai tanulmányokra, technológiára, szabadalomra, hogy eredményes legyen a kezelés.
Szerencsére Magyarországon a nőgyógyászok legtöbbje nem kockáztatja meg, hogy egy kutatás, fejlesztés nélküli múlttal kockáztassa meg a páciense biztonságát, a kezelés eredményességét, a saját hírnevét.

Az elmúlt több mint 15 évben a Fotona élvonalban van a nőgyógyászati kutatások tekintetében, a forradalmi, minimálisan invazív nőgyógyászati kezelések fejlesztésében, amely a leghatékonyabb, csodás Er:YAG  lézer hullámhosszon alapszik. A széleskörű kutatásnak és fejlesztésnek a kiemelkedő eredménye a FotonaSmooth platform, az érintés nélküli, non-invazív nőgyógyászati lézer, mely egyedülálló egyszerű használata, biztonságossága és hatásossága páratlan kezelési eredményeket biztosít.

Fotona lézerberendezéssel kezelő nőgyógyászati rendelők:

Gondolom Te sem lövetnéd magad szitává pont ott!

Nőgyógyászati rendelőinkben szeretettel várnak INGYENES tájékoztatóra!

További szép napot, www.intimlezer.hu