Mi az, hogy kisajakfiatalítás?

Kisajak fiatalítás, mi az?

Új fogalom, amivel eddig még nem igen találkozhattál. Pedig a kisajkakon is meglátszik a korod, bár nem ráncosodik, mint az arcodon a bőr. A változás, amit látsz rajta a petyhüdtség, a lógás, hogy nem érnek össze a kisajkak, illetve az elszíneződése, bebarnulása. Az említett problémákat eddig el kellett fogadni, egy-két dolgon segíthetett sebészi beavatkozás, de azt sokan nem szívesen vállalják be. Amióta divat az intim terület csupaszra szőrtelenítése, azóta még látványosabb a szüléssel, korral járó látványos kisajak elváltozás.

A látvány és a funkcionalitás

Nem csak a látvány számít!-mondják sokan. Ne feledjük, hogy a széttárt kisajkak nem tudják védeni a hüvelyrést. Ebből adódóan sokszor kidörzsöli az alsónemű az említett intim részt, hiába a tisztasági betét, a pamut alsónemű, a tanga elkerülése. És máris elkezdődik az ördögi kör. Fáj, csíp, viszket, folyás, majd elutasítod a párod arra a pár napra, míg kikúrálod magad, aztán pár nap múlva újra kezdődik az egész. Ismerős? Egyre jobban ritkulnak az együttlétek, reménytelennek látod az egészet, épp túl vagy az egyik kúrán, pár nap múlva újra érzed a kidörzsölés nem kívánt eredményeit.

kisajakfiatalitas-1

Fotó: shymagazine.com

Akiknek a kisajkak látványa is számít,  az főleg kudarcként éli meg a szanaszét tátongó, lógó és sokszor bebarnult valamit a lába között, hisz csábításra ítéltetett, nem elrémítésre. Ilyenkor kéred meg a párod, hogy sötétben szeretkezzetek, megrémülsz a gondolattól is nehogy fényes nappal közelítsen szeretett társad hozzád. Nem tartod magad elég vonzónak, kívánatosnak és más lesz a kisugárzásod is. Folytassam?

Ráadásul a legtöbben meg sem tudják, vagy merik beszélni az ilyen jellegű problémát a társukkal. A szégyenérzet, a tudat, hogy már nem a régi,  felemészti az egykori szenvedélyes nőt. Egy mókuskerék, amiből nem tudnak kiszállni, csak azt érzik, hogy romlik a párkapcsolatuk és nincs visszaút. Pedig a nőgyógyászati lézerkezeléseinknek köszönhetően van! Ne hagyd, hogy így érezd magad!

A kisajkak lézeres fiatalítása

Két különböző lehetőségről beszélünk, ugyanis a kisajkak feszesítésére és a depigmentálására (rózsaszínűsítése) van lézeres megoldás a non-ablatív Er:YAG szabadalmaztatott сsúcstechnológiával. Az IntimaLase® és IncontiLase® kezeléseink magába foglalják a kisajkak feszesítését is, hiszen a hüvelyrés, illetve a húgycső  szűkítése is része a kezelésnek, így az említettek mellett a  kisajkak feszesítését is egyben elvégezzük.

A másik lehetőség a kisajkak depigmentálása, amivel a barnaságot szüntetjük meg, azaz visszanyered vele az egykori rózsaszínes árnyalatot és bársonyosságot.

Fotó: sodahead.com

Fotó: sodahead.com

E látható és érezhető kezelések jelentősen hozzájárulnak a kezelt nők önbecsülésének visszaszerzéséhez, a kisugárzásuk visszanyeréséhez, mellyel újra igazi NŐnek érezhetik magukat!

Legyél Te is újra NŐ! Érezd magad újra biztonságban párod mellett, még a gondolataiban is Te legyél az egyetlen!

Mi vissza tudjuk adni a valamikori hamvasságod, de Te kell, hogy megkeress!

Nőgyógyászati rendelőinkben szeretettel várnak INGYENES tájékoztatóra!

Üdvözlettel,
www.intimlezer.hu