Szabadalmaztatott nőgyógyászati lézer-csúcstechnológia

Kedves Olvasó!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Magyarországon már elérhető a világon is forradalmi újdonságnak számító legújabb és leghatékonyabb szabadalmaztatott nőgyógyászati lézer-csúcstechnológia, hogy a hozzánk érkező hölgyek az intim területük fiatalságát és ezáltal az önbecsülésüket visszanyerve újra sugárzó NŐK lehessenek!

Akármennyire is sokkoló, hogy az emberek 6-10%-a érintett vizelettartási zavarban, valljuk be, kevesen mesélnek róla szívesen, pedig sokszor az egész napot tönkre tudja tenni. Amennyiben Önnek is kínos az állandó vizeletcsepegés, itt az ideje, hogy vizelettartási gondjától megszabaduljon a műtét nélküli, fájdalommentes IncontiLaseTM lézeres kezeléssel. Velünk többé egyetlen programot sem kell lemondania az INKONTINENCIÁVAL járó kellemetlenségek miatt!

Sok kismama tapasztalja, hogy a szülés utáni időszakban nem ura a testének, nem olyan, mint előtte volt, sőt ez tartósan meg is maradhat. Ezen kívül az évek előrehaladtával a hüvely veszít rugalmasságából, fiatalosságából és a kisajkak is megereszkednek, bebarnulnak, amely komoly egészségügyi problémákat okozhat, illetve negatív hatással vannak a nők önértékelésére. Ezekre a problémákra nyújt kiváló megoldást a forradalmian új, eredeti IntimaLaseTM intimlézeres technológia, amellyel már két kezeléssel a gondjai megszüntethetőek!

A kollagénrostok igazi fiatalítója az IntimaLaseTM és IncontiLaseTM kezelések, amelyek különleges lézeres technológiáinak köszönhetően már két, műtét-, vérzés-, hegesedés- és fájdalommentes kezeléssel elérjük a kívánt eredményt.

Nőgyógyászati rendelőinkben szeretettel várjuk INGYENES tájékoztatóra!

Üdvözlettel,

a Fotona Intimlézer csapata