Számít-e, hogy mennyire szűk?

IntimaLase®-lézeres HÜVELYSZŰKÍTÉS

A hüvely mérete mindenkinél változó, azonban a kor előrehaladtával, a szüléssel, a hormonváltozásokkal teljesen természetes módon hüvelymegereszkedés, méhsüllyedés, hüvelytágasság lép fel nagyon gyakran.

Az idő előrehaladtával a kollagénrostok száma és feszessége is csökken, ezáltal a hüvely fala elvékonyodik, elveszíti a feszességét, rugalmasságát, az izmok is petyhüdtebbé válnak, akárcsak a test többi részén.

Szülés után átlagosan hat hónap szükséges ahhoz, hogy a dolgok “odalent” visszarendeződjenek. Azonban a többszöri szülés eredményeként kétségtelen, hogy sokszor vissza nem fordítható a változás. Ezen kívül a harmincas éveit taposó, először szülő hölgyek szervezete már nem tud úgy regenerálódni, mint egy húszon éves szervezet.

huvelyszukites

Fotó: Babyworld

Még hogy nem fontos a szex?

Sajnos még a párok között is gyakran probléma a kommunikáció hiánya. Valljuk be, elég kellemetlen lehet egy férfinek kimondani, hogy “Szerelmem, már nem érezlek úgy, mint régen”, vagy valami hasonlót. Ilyenkor ritkulnak meg az együttlétek, nem beszélnek róla, jönnek  a feltételezések, hogy biztos van egy harmadik….és egyre jobban távolodnak el egymástól az egykori szerelmek, amelyek nagyon sokszor válással végződnek.

Lézeres kezelés vs. műtét, intim torna

Az IntimaLase®-lézeres hüvelyszűkítés megjelenésééig csak műtéti úton lehetett a fentiekben említett problémákat megszüntetni. Azonban a lézer nőgyógyászati alkalmazásával már nem kell alávetned magad a műtéttel járó fájdalomnak, kellemetlenségeknek, a nagy rizikófaktorú altatásnak és nem utolsósorban a hosszú lábadozási időnek, melyet sokszor a munkahely elvesztése miatti félelem miatt sem mernek a manapság hosszú ideig aktív hölgyek bevállalni. Az intimtorna, a kismedencei izmok erősítése nagyon hasznos, azonban tudni kell, olyan izmokat erősít meg, amelyek nem magában a hüvelyben vannak és a több hónapos, kitartó munka ellenére sokszor nem jár eredménnyel.

IntimaLase®-lézeres hüvelyszűkítés

A világon a több, mint 50 éves Fotona cég mutatta be elsőként hüvelyszűkítésben is a nőgyógyászati lézert. A hosszú évekig tartó kutatás, fejlesztés és klinikai tanulmányok eredményeként, a többedik generációs berendezés által nyújtott IntimaLase® kezeléssel világszerte már több tízezer pácienst kezeltek eredményesen. A fejlesztésnek köszönhetően a kezelés mindössze két alkalomból álló altatás-, vágás-, vérzés-, hegesedés-, és nem utolsósorban fájdalommentes kezelés, mely után azonnal visszatérhetsz a mindennapi tevékenységedhez. Sőt, pár nap elteltével újra élvezheted a minden energiát elsöprő együttléteket és akár ülőfürdőbe is mehetsz.

Továbbra sem beszélj erről, ha nem szeretnél, de a változás szándékát neked kell meghoznod! Gyere, mi megoldjuk, hogy szexuális életedet jobbá tegyük és újra magabiztos Nőnek érezd magad!

Üdvözlettel, www.intimlezer.hu